BOKROS MÁRTON EGYÉNI VÁLLALKOZÓ - GINOP-5.2.7-18-2018-00001

Kedvezményezett neve: Bokros Márton Egyéni Vállalkozó

Projekt címe: Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

Szerződött támogatás összege: 4 573 800 HUF, azaz négymillió-ötszázhetvenháromezer-nyolcszáz Magyar Forint

Támogatás mértéke (%-ban): 100% vissza nem térítendő

Projekt tartalmának bemutatása: Friss és kreatív látásmóddal vizuális megjelenítést kínálok az ügyfeleimnek. Hatékonyan, gyakorlottan, gyorsan és határidők betartásával végzem munkámat. Az elmúlt évek tapasztalataiból azt látom, hogy a rendezvény filmesek nem megfelelő precizitással végzik a munkájukat és a vevők elégedetlenek. Az a néhány munkájára igényes szakember pedig gyakorlatilag elérhetetlen. Nagyon kevés az iparágban a magas minőségű vállalkozó, így ezt a piaci rést szeretném kihasználni és az ügyfelek, legyenek az magánszemélyek vagy vállalkozások, nagyobb teret adnék termékük, rendezvényük megjelenítésében.

A filmezésben mindig hatalmas kihívást láttam és a zeneszerzéssel kiegészítve óriási kreativitást enged. Úgy hiszem tudásomat kamatoztathatnám a régióban lévén, hogy kevés a színvonalas konkurencia. Regisztrált zeneszerző vagyok az Artisjus-nál. Multimédia-fejlesztő szakember végzettségem van és Hangmérnök szakon tanultam az SAE Amsterdam intézetében, ez idő alatt rengeteg hasznos tudásra tettem szert. Valamint elvégeztem Greg Moment esküvői portréfotós workshop-ját melyről oklevelet szereztem 2019-ben (#magiclens).

Projekt tervezett befejezési dátuma: Támogatási időszak vége 2021. augusztus 31. Fenntartási időszak vége 2022. augusztus  31.

Projekt azonosító száma3096605100